GA DIRECT NAAR:
IK ZOEK EEN WONING
GA DIRECT NAAR:
IK BEN HUURDER
GA DIRECT NAAR:
REPARATIE MELDEN
GA DIRECT NAAR:
INFO PUNT

Bestuur

RENEHet bestuur van Woningbouwverenging Poortugaal bestaat uit 1 persoon, directeur-bestuurder René Kouters RVGM-E. Hij wordt bijgestaan door het managementteam, dat bestaat uit 3 personen en een managementassistent.

Dagelijks bestuur

De directeur-bestuurder bestuurt de vereniging. Hij is onder meer verantwoordelijk voor het bepalen en realiseren van de doelstellingen, de strategie en het beleid, de ontwikkeling van de resultaten en een deugdelijk medewerkersbeleid. De directeur-bestuurder legt hierover verantwoording af aan de Raad van Commissarissen (RvC). De directeur-bestuurder is verantwoordelijk voor de naleving van alle relevante wet- en regelgeving, het beheersen van de risico’s verbonden aan de ondernemingsactiviteiten en voor de financiering van die activiteiten. Hij rapporteert hierover aan de RvC. De directeur-bestuurder verstrekt de RvC alle informatie die nodig is voor de uitoefening van zijn taak: het houden van toezicht.

Lees meer over de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van het Bestuur.

Download onze statuten.

Download het Bestuursreglement.

Beloningsbeleid
De beloning van de directeur-bestuurder voldoet aan de regels Wet Normering Topinkomens (WNT) categorie B en staat in het jaarverslag.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 • Altijd op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen?

  Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

   

   

 • Openingstijden kantoor
  ma-vr09.00 - 12.00 uur
  di middag14.00 - 16.00

   

 • 010 – 501 20 00

  Telefonische bereikbaarheid
  ma-do8.30 - 12.30 uur
  13.30 - 16.00 uur
  vrijdag 8.30 - 12.00 uur

  Buiten openingstijden:
  In geval van calamiteiten (brand, inbraak, ernstige lekkages, verstopte riolering, stormschade en problemen met gas en elektra) kunt u het noodnummer bellen:
  06 - 51 98 67 02.