Wij zoeken een directeur-bestuurder
GA DIRECT NAAR:
IK ZOEK EEN WONING
GA DIRECT NAAR:
IK BEN HUURDER
GA DIRECT NAAR:
REPARATIE MELDEN
GA DIRECT NAAR:
INFO PUNT

Wij zoeken een directeur-bestuurder

Wij zoeken per 1 oktober 2020 een nieuwe directeur-bestuurder die een visie heeft op de ontwikkelingen binnen de sector en de rol van de corporatie in de veranderende maatschappelijke realiteit. Hij/zij heeft hart voor de vereniging en de (toekomstige) huurders, wil actief een bijdrage leveren op het gebied van prettig wonen en vindt een goed evenwicht tussen ziel en zakelijkheid.

Hij/zij is een inspirerende en betrokken leidinggevende, gericht op samenwerking, die mensen in beweging krijgt, vertrouwen geeft en collega’s verantwoordelijkheid en ruimte geeft om zich verder te ontwikkelen. De directeur-bestuurder onderschrijft de strategische koers van onze kleine en zelfstandige corporatie, de vastgestelde doelen uit het Koersplan, geeft mede invulling aan de actualisatie hiervan en kan uitvoering van de gekozen strategie daadkrachtig en koersvast ter hand nemen. Hij/zij beschikt over de juiste balans tussen mens- en resultaatgericht.

De werving en selectie wordt verzorgd door BDO Interim & Recruitment in de persoon van Jaap Kleijwegt en Machteld Hoogenboom.

Bekijk het profiel op de website van BDO. 

Download hier de gehele profielschets. 

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet in behandeling genomen. *

 

 • Altijd op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen?

  Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

   

   

 • Openingstijden kantoor
  ma-vr09.00 - 12.00 uur
  di middag14.00 - 16.00

   

 • 010 – 501 20 00

  Telefonische bereikbaarheid
  ma-do8.30 - 12.30 uur
  13.30 - 16.00 uur
  vrijdag 8.30 - 12.00 uur

  Buiten openingstijden:
  In geval van calamiteiten (brand, inbraak, ernstige lekkages, verstopte riolering, stormschade en problemen met gas en elektra) kunt u het noodnummer bellen:
  06 - 51 98 67 02.