GA DIRECT NAAR:
IK ZOEK EEN WONING
GA DIRECT NAAR:
IK BEN HUURDER
GA DIRECT NAAR:
REPARATIE MELDEN
GA DIRECT NAAR:
INFO PUNT

Samenwerkingen

Woningbouwvereniging Poortugaal werkt nauw samen met onze diverse belanghouders: huurders, de gemeente Albrandswaard, collega-corporaties, zorginstellingen en politie. We weten wie waarvoor verantwoordelijk is en weten elkaar snel te vinden als dat nodig is.

Samen met huurders en leden 

WBV Poortugaal hecht veel waarde aan de samenwerking met onze huurders. We zijn daarom nog steeds een vereniging en hebben sinds 2013 een klankbordgroep. We houden 1 keer per 4 jaar een klanttevredenheidsonderzoek onder onze huurders. De informatie uit het onderzoek gebruiken we als basis voor ons ondernemingsplan.

Lees meer over de Klankbordgroep.

Lees meer over de Algemene Vergadering. 

Samen met belanghouders 

Onder belanghouders verstaan we personen of organisaties die invloed ondervinden (positief of negatief) of zelf invloed kunnen uitoefenen op WBV Poortugaal of een onderdeel hiervan. We hebben onze belanghouders bij het opstellen van het Koersplan betrokken en hebben regelmatig overleg met onze belanghouders. Daarnaast organiseren we 1 keer per jaar een belanghoudersbijeenkomst.

Download het belanghoudersregister.

Download het verslag van de belanghoudersbijeenkomst 2018.

Download het verslag van de belanghoudersbijeenkomst 2017.

Samen met zorgpartners

WBV Poortugaal werkt nauw samen met diverse zorgpartners.

Profila Zorg

Profila Zorg biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking en diverse bijkomende hulpvragen. Dat kan in een van de locaties van Profila of bij de zorgvrager thuis in de vorm van ambulante begeleiding. Profila werkt vanuit de evangelische identiteit. In 2013 heeft Woningbouwvereniging Poortugaal locatie Wanmolen volledig gerenoveerd. Sinds de verbouwing hebben alle cliënten hun eigen appartement, met eigen keukenblok en sanitaire voorzieningen. Daarnaast huurt Profila Zorg nog een aantal woningen waar mensen zelfstandig maar met begeleiding wonen.

ASVZ

ASVZ is een organisatie voor zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Meer dan 5000 medewerkers zetten zich samen met ruim 1.600 vrijwilligers in voor ongeveer 5.200 cliënten. Dat kunnen (jong)volwassenen zijn, ouderen, kinderen of het hele gezin. ASVZ huurt de algemene ruimten in het WISH-huis en verzorgt de 24-uursbegeleiding van de kinderen die in het WISH-huis wonen.

Stichting WISH

De Stichting WISH (Wonen In SamenHang) is een lokaal ouderinitiatief voor kleinschalig wonen met zorg. De ouders hadden een wens om gezamenlijk een woonhuis te realiseren voor hun verstandelijk en/of lichamelijk beperkte kinderen in de gemeente Albrandswaard. Om die wens te vervullen, heeft Woningbouwvereniging Poortugaal samen met Stichting WISH het WISH-huis aan de Albrandswaardsedijk 43 gerealiseerd.

Lees meer over woningen met speciale zorg.

 • Altijd op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen?

  Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

   

   

 • Openingstijden kantoor
  ma-vr09.00 - 12.00 uur
  di middag14.00 - 16.00

   

 • 010 – 501 20 00

  Telefonische bereikbaarheid
  ma-do8.30 - 12.30 uur
  13.30 - 16.00 uur
  vrijdag 8.30 - 12.00 uur

  Buiten openingstijden:
  In geval van calamiteiten (brand, inbraak, ernstige lekkages, verstopte riolering, stormschade en problemen met gas en elektra) kunt u het noodnummer bellen:
  06 - 51 98 67 02.