GA DIRECT NAAR:
IK ZOEK EEN WONING
GA DIRECT NAAR:
IK BEN HUURDER
GA DIRECT NAAR:
REPARATIE MELDEN
GA DIRECT NAAR:
INFO PUNT

Gegevensbescherming

Bent u huurder bij Woningbouwvereniging Poortugaal? Of staat u ingeschreven als woningzoekende bij WoonnetRijnmond? Dan zijn er diverse gegevens van u bij onze organisatie bekend. Hoe wij daarmee omgaan is vastgelegd in de wet. Wij zijn tenslotte verplicht deze gegevens goed te beschermen.

Er zijn veel soorten persoonsgegevens. Voor de hand liggend zijn iemands naam, adres en woonplaats. Maar ook een telefoonnummer, mailadres of rekeningnummer ( IBAN) zijn persoonsgegevens.

Om te zorgen dat Woningbouwvereniging Poortugaal op de juiste manier met uw gegevens omgaat, hebben wij binnen de organisatie diverse afspraken met elkaar gemaakt. Ook hebben wij afspraken gemaakt met onze leveranciers (bijvoorbeeld onze aannemers die bij u thuis werkzaamheden komen verrichten). Wij verwachten ook van hen, dat zij conform de wet met uw persoonsgegevens omgaan.

Het uitgangspunt is, dat wij alleen die gegevens vastleggen die wij nodig hebben voor het kunnen uitvoeren of aangaan van de huurovereenkomst.

De gemaakte afspraken zijn vastgelegd in diverse documenten:

Cookiebeleid

Klantrechten

Privacyverklaring

Protocol cameratoezicht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 • Altijd op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen?

  Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

   

   

 • Openingstijden kantoor
  ma-vr09.00 - 12.00 uur
  di middag14.00 - 16.00

   

 • 010 – 501 20 00

  Telefonische bereikbaarheid
  ma-do8.30 - 12.30 uur
  13.30 - 16.00 uur
  vrijdag 8.30 - 12.00 uur

  Buiten openingstijden:
  In geval van calamiteiten (brand, inbraak, ernstige lekkages, verstopte riolering, stormschade en problemen met gas en elektra) kunt u het noodnummer bellen:
  06 - 51 98 67 02.