GA DIRECT NAAR:
IK ZOEK EEN WONING
GA DIRECT NAAR:
IK BEN HUURDER
GA DIRECT NAAR:
REPARATIE MELDEN
GA DIRECT NAAR:
INFO PUNT

Woningen met speciale zorg

Woningbouwvereniging Poortugaal verhuurt niet alleen zelfstandige woningen. Ook woon-zorgprojecten, zoals het WISH-huis en de Wanmolen, behoren tot onze kerntaak en maken deel uit van onze portefeuille.

WISH-huis 

De Stichting WISH (Wonen In SamenHang) is een lokaal ouderinitiatief voor kleinschalig wonen met zorg. De ouders hadden een wens om gezamenlijk een woonhuis te realiseren voor hun verstandelijk en/of lichamelijk beperkte kinderen in de gemeente Albrandswaard. De Stichting WISH, de gemeente Albrandswaard en Woningbouwvereniging Poortugaal namen hiervoor 10 jaar geleden het initiatief. Om het WISH-huis mede mogelijk te maken is een aantal jaar geleden het pand aan de Albrandswaardsedijk 43 aangekocht. Dit pand werd gesloopt en maakte plaats voor een geheel nieuw complex. Op 31 oktober 2014 overhandigde Woningbouwvereniging Poortugaal de sleutels van het WISH-huis aan de kinderen van WISH en zorgorganisatie ASVZ. Op 1 april 2015 waren alle kamers bewoond en de kinderen gewend aan de nieuwe situatie. Toen werd het pand officieel geopend. Zorgorganisatie ASVZ verzorgt de 24-uursbegeleiding.

Bekijk de website van Stichting WISH.

De Wanmolen

De Wanmolen is een gezinsvervangend huis van zorgorganisatie Profila Zorg. Er wonen 14 mensen met een (matige) verstandelijke beperking die 24 uur per dag zorg krijgen. In 2013 is deze locatie volledig gerenoveerd. Woningbouwvereniging Poortugaal en Profila Zorg hebben dit project samen uitgevoerd. Sinds de verbouwing hebben alle cliënten hun eigen appartement, met eigen keukenblok en sanitaire voorzieningen. Daarnaast huurt Profila Zorg nog een aantal woningen waar mensen zelfstandig maar met begeleiding wonen.

Bekijk de website van Profila Zorg.

 • Altijd op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen?

  Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

   

   

 • Openingstijden kantoor
  ma-vr09.00 - 12.00 uur
  di middag14.00 - 16.00

   

 • 010 – 501 20 00

  Telefonische bereikbaarheid
  ma-do8.30 - 12.30 uur
  13.30 - 16.00 uur
  vrijdag 8.30 - 12.00 uur

  Buiten openingstijden:
  In geval van calamiteiten (brand, inbraak, ernstige lekkages, verstopte riolering, stormschade en problemen met gas en elektra) kunt u het noodnummer bellen:
  06 - 51 98 67 02.