Diapresentatie en zomervakantie Oudheidkamer
GA DIRECT NAAR:
IK ZOEK EEN WONING
GA DIRECT NAAR:
IK BEN HUURDER
GA DIRECT NAAR:
REPARATIE MELDEN
GA DIRECT NAAR:
INFO PUNT

Diapresentatie en zomervakantie Oudheidkamer

ALBRANDSWAARD – Op zaterdag 30 juni zal Arie Beukelman, voorzitter van de Oudheidkamer Rhoon en Poortugaal, een presentatie verzorgen met als titel ‘Rondje Albrandswaard’.  Aan de hand van  een groot aantal dia’s uit het verre (en minder verre) verleden zal een rondje gemaakt worden door Rhoon en Poortugaal.

De presentatie begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.

Het is dan ook de laatste dag dat men een bezoekje kan brengen aan de tentoonstelling ‘100 jaar Dicht bij huis’, waarin aandacht wordt besteed aan het 100-jarig bestaan van de Woningbouwvereniging Poortugaal. Tevens zijn er fotocollages te zien met heel veel foto’s uit Rhoon en Poortugaal en worden de poppenhuizen uit de eigen collectie van de Oudheidkamer getoond, evenals gereedschap dat in de bouw werd gebruikt.

In de maanden juli en augustus is de Oudheidkamer gesloten in verband met de zomervakantie. Die periode zullen de medewerkers benutten om een nieuwe tentoonstelling in te richten. Deze zal in het teken staan van de zestiger jaren. Over de opening van deze expositie zal te zijner tijd een berichtje verschijnen in de streekbladen.

De Oudheidkamer bevindt zich aan de Dorpsstraat 27 te Poortugaal.

 • Altijd op de hoogte blijven van onze laatste ontwikkelingen?

  Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

   

   

 • Openingstijden kantoor
  ma-vr09.00 - 12.00 uur
  di middag14.00 - 16.00

   

 • 010 – 501 20 00

  Telefonische bereikbaarheid
  ma-do8.30 - 12.30 uur
  13.30 - 16.00 uur
  vrijdag 8.30 - 12.00 uur

  Buiten openingstijden:
  In geval van calamiteiten (brand, inbraak, ernstige lekkages, verstopte riolering, stormschade en problemen met gas en elektra) kunt u het noodnummer bellen:
  06 - 51 98 67 02.